top of page

Meer ervaringen

In juni 2010 namen Leo en Caroline Kruger contact met mij op. Ze hadden een appartement in Florida gezien op het internet. Omdat ze niet konden geloven dat het zo goedkoop kon zijn, vroegen ze mijn mening.

 

Ik nodigde ze uit voor een bezoek aan de Treasure Coast om zelf te komen kijken. Enkele weken laten vlogen ze naar Miami en vandaar uit reden ze naar Stuart. Ik ontmoette ze in mijn kantoor en toerde ze vervolgens een dagje rond in de omgeving.

Dit is hun ervaring:

 

 

'We waren stomverbaasd. De complexen werden goed onderhouden, het zwembad lag te schitteren in de zon en overal was het gazon keurig gemaaid. Ook de appartementen zelf waren goed onderhouden en meer dan ruim genoeg.

Na een dagje rondkijken waren we verkocht. Onze keuze viel op een appartement in Pierpoint. Dit complex ligt aan het water en biedt een prachtig uitzicht. Bovendien was het appartement volledig gemeubileerd. Ook het plaatsje Stuart heeft ons hart gestolen. Vol charmante restaurantjes en winkeltjes en met een prachtig wandelgebied langs het water. En het strand ligt op slechts 5 minuten afstand. We kijken nu al uit naar onze volgende vakantie."

Dr. van der Linde en zijn vrouw zijn ervaren recreatief vastgoed beleggers.

Eerste investeringspand in Florida.

 

 Lees hun ervaring:

 

Mijn vrouw en ik liepen al wat langer met het idee een huis of flat te kopen in Florida(USA). Aanvankelijk hadden we gekozen voor de regio rondom Orlando wegens de vele (pret)parken daar om deze te bezoeken met onze kleinkinderen.  Onze zoektocht aldaar met een buying agent is echter op niets uitgelopen.

Op de Second Home beurs kwamen we in contact met mevrouw Nicky  Wingfield een buying agent van Nederlandse origine (is wel zo makkelijk) die ons van informatie voorzag over de Treasure Coast d.i .de streek rondom Fort St Pierce,Stuart etc.

Daar kwam nog dat zij een “handleiding had samengesteld over het kopen van onroerend goed in Florida, zeer lezenswaardig en in het Nederlands.Via de e-mail zijn we in contact gebleven en kregen we dagelijks de nieuwe aanbiedingen van te koop staande huizen op een presenteerblaadje aan ons voorgeschoteld.

Hoewel het moeilijk is van een plaatje te kopen hebben we toch een selectie kunnen maken met de hulp van de buying agent die alle panden  bezocht en geïnspecteerd heeft waar onze belangstelling naar uit ging.

Tenslotte hebben we een bod gedaan op een townhouse in een rustige wijk van Port St. Lucie.Na lang wachten (short sale)  kwam eindelijk het bericht dat het bod geaccepteerd was met een closing (overdracht )binnen 14 dagen.  Alles ging toen in een stroomversnelling, juist hierbij is onze agent van onschatbare waarde gebleken. Zij heeft alles georganiseerd van inspectie van het huis (ook termieteninspectie) tot aan het lidmaatschap van de HOA (home owners association) aan toe.

Aansluiting van de elektriciteiten water etc. alles moest in 1 week gereed zijn(langer kon ik niet wegblijven). We hebben het gered, maar zonder de hulp van onze agent waren we hulpeloos verdwaald in het woud van administratieve regels en formulieren die men daar denkt nodig te hebben.

Weer terug in Nederland hebben we het huis na enige aanpassingen door een Handy man, te huur gezet daar we nog niet van plan zijn om te verhuizen.

Samenvattend  kan ik stellen dat na een aanvankelijk haperend begin de trein steeds sneller is gaan lopen dank zij de professionele hulp van mevrouw Nicky Wingfield onze buying agent.

Hulde!                                                                                                                                                                                   

Rita en Asse van der Linde

Investeerders

Ik werk graag met investeerders. U kunt van mij verwachten dat ik u eerlijk en duidelijk informeer over het te verwachte rendement, de kosten en het onderhoud van een pand.

Ook op afstand kunt u goed beleggen en ik heb dit al voor meerdere klanten geregeld. Via You Tube bekijken we samen het pand, brengen digitaal een bod uit en ik regel na de overdracht de verhuur en eventueel onderhoud. Snel, simpel en betrouwbaar.

Voor Marcel beheer ik meerdere panden die hij via mij heeft aangekocht.

Investeringspand in
golf resort

 

Ook verkocht is dit volledig gemeubileerde appartement in het luxueuze PGA Golf resort. Een verhuur programma zorgt voor de inkomsten en de eigenaar kan het op elk moment voor eigen gebruik reserveren zonder restricties.

Meer investerings opties

Om u een indruk te geven van de investeringspanden die ik beheer, hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden, in de prijsklasse

$ 100.000-500.000

bottom of page