top of page
Welkom aan de Treasure Coast

 

De Treasure Coast strekt zich uit langs de Atlantische kust van centraal Florida. Het dank zijn naam aan de vele Spaanse galjoenen die hier voor de kust zijn vergaan in de 17de en 18de eeuw, tijdens de ontdekkingsreizen en de vroege vorming van de Verenigde Staten.

Beginnend bij het plaatsje Sebastian en eindigend in Hobe Sound, de lange kuststrook is bezet met kleine pareltjes aan plaatsjes zoals Jensen Beach, Stuart en Port Salerno. Hier vindt u geen wolkenkrabbers en grote appartementengebouwen, maar authentieke Floridiaanse ‘cracker houses’ en charmante villa’s.

 

Locatie

Strategisch geleden in het midden van het langgerekte Florida, is de Treasure Coast de ideale plek voor een vakantie- of winterverblijf. Orlando ligt op twee uur rijden, evenals Miami. Ook de Golfkust is binnen enkele uren bereikbaar.

Het mondaine West Palm Beach ligt slecht 15 minuten ten zuiden van de Treasure Coast. In een radius van 100 mijl vindt u maar liefst 4 vliegvelden die internationale vluchten bieden: Orlando, Palm Beach, Fort Lauderdale en Miami. U kunt dus altijd de voordeligste optie kiezen.

 

Watersport

Hagelwitte, kilometerslange stranden, mangrovebossen en zeer diverse waterwegen kenmerken de Treasure Coast. Watersport is hier de meest geliefde activiteit. Van diepzee vissen tot snorkelen en duiken, en van zeilen tot surfen en jetskien, het leven vindt hier plaats in en rond het water. De oceaan lokt met haar stranden, maar ook het achterland heeft veel aan wateractiviteiten te bieden. De vele rivieren en meren zijn ideaal om te kayaken of te zeilen en vrijwel overal mag gevist worden.

 

Golf

Houdt u van golfen, dan kunt u hier uw hart ophalen. Er zijn honderden golfcourses die veelal vrij toegankelijk zijn. U kunt zelfs kiezen om een huis te kopen in een van de vele golf communities, waar de huizen aan de golfbaan zelf staan en u zo vanuit uw achtertuin de golfbaan op loopt.

 

Paardensport

Wat meer naar het binnenland is het een waar mekka voor de paardenliefhebber. De Treasure Coast heeft een van de belangrijkste paardensport industrieën in de USA en staat bekend om haar zeer hoge niveau. De stallen zijn zo luxueus ingericht dat u dat beslist een keer gezien moet hebben. Bent u een echte liefhebber dan is het mogelijk om een huis te kopen in een equestrian community, waar speciale voorzieningen en ruiterpaden zijn aangelegd voor de bewoners.

 

Dagtochten

Ook voor dagtochten is de Treasure Coast perfect gelegen. U kunt makkelijk een dag naar een pretpark in Orlando, zoals Disneyworld of Gatorland, naar het Kennedy Space Center, of een dagje shoppen in Miami. Om dan vervolgens weer terug te keren naar uw vakantiewoning om daar heerlijk te genieten van de rust aan de Treasure Coast, het juweeltje van Florida.

 

Een investering in de Treasure Coast is een investering voor het leven. U zult er geen spijt van hebben !

Florida totaal

 

Florida is een zeer grote en diverse staat in de VS. Het is 5x zo groot als Nederland. U kunt zich voorstellen dat iedere makelaar slechts een klein gebied kan bestrijken. Toch willen wij u graag de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de diversiteit van Florida.

 

Een netwerk van betrouwbare Nederlands sprekende makelaars staat voor u klaar om uw koop in Florida tot een succes te maken.

 

Ik werk samen met een viertal makelaars in verschillende gebieden in Florida en samen zorgen wij er voor dat u het juiste pand vindt op de juiste plaats. Ook in andere regios kan ik u van dienst zijn met het maken van contact met een Nederlandstalig makelaar.

 

Niet alleen spreken wij uw taal maar we kunnen u ook bijstaan met het wegwijs worden als huiseigenaar in Florida. Waar vraagt u een rijbewijs aan, hoe betaalt u de belasting, waar kan je het beste een verzekering afsluiten, en zo voort.

 

 

bottom of page