top of page
Nicky Wingfield

Berkshire Hathaway Home Services Florida Realty 2363 SE Ocean blvd,

Stuart FL 34996

Tel. 772-283-2800

Email: nickywingfield1@gmail.com

Success! Message received.

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Nicky Wingfield. Getrouwd met een Amerikaan, geboren en getogen in Brabant en de laatste jaren woonachtig in Belgie en Florida. Ik kom al 25 jaar in Florida en bezit al 15 jaar een huis aan de Treasure Coast.

Ik ben een ervaren makelaar en specialiseer mij vooral in beleggingspanden voor de residentiele verhuur, tweede huizen en internationale kopers.

Graag deel ik mijn enthousiasme over de Treasure Coast met u omdat ik ervan overtuigd ben dat de huizen in dit gebied in de toekomst zeker in waarde zullen stijgen.

 

Bel of mail mij en ik vertel u persoonlijk meer over deze unieke plek en de investeringsmogelijkheden die de Treasure Coast te bieden heeft.

Lees ook de ervaringen van kopers die u voorgingen, elders op deze website.

Gratis Gids

 

Voor een gratis exemplaar van de gids: Huis kopen in Florida van A tot Z, stuur even een mailtje met vermelding A tot Z.

Hierin vindt u onder andere meer informatie over het aankoopproces, de terminologie die men hier gebruikt, investerings- en financieringsmogelijkheden, fiscale aspecten, en meer.

Voor gerichte vragen kunt u mij altijd mailen. Ik sta u graag bij met mijn kennis over het kopen van vastgoed in Florida.

CONTACT

bottom of page