top of page

Huis kopen in Florida ?

Laat mij u helpen !

 

Het kopen van een tweede huis is leuk en spannend. Maar het is ook een hele investering. Ik begeleid u graag bij uw aankoop in Florida.
Als uw buyer’s agent ben ik uw persoonlijke makelaar en zorg ik ervoor dat ik voor u de best mogelijk deal onderhandel. En het beste nieuws, dit kost u niets !

 

Mijn service eindigt daar niet. Niet alleen vind ik voor u het perfecte huis, ik help u ook met de contracten, de inspecties, de verzekeringen en de juridische aspecten.

 

Ik begeleid uw aankoop van het begin tot het eind.

Dat is mijn belofte aan u.

 

Ik kan u tevens helpen met gedetailleerde informatie over de regio, de gemeente en de wijk waarin u wilt investeren. Ik ken de lokale markt en de huizen die te koop staan. Ik maak voor u graag vrijblijvend een zoekopdracht aan zodat u wekelijks panden ontvangt die voldoen aan uw criteria. Zodra u klaar bent om te komen kijken, stelt u een lijst samen van  uw favoriete huizen, dan maak ik de afspraken en leid ik u persoonlijk rond.

 

 

Beleggen in vastgoed ?

 

Zoekt u een beleggingspand met een gedegen huurrendement ? Ook daarmee kan ik u helpen. Ik zoek voor u de panden, doe een investeringsanalyse met een overzicht van alle kosten, zoek en screen huurders, stel contracten op en regel property management.

 

Ontvangt u graag automatisch updates over nieuwe huizen die beschikbaar komen, mail mij dan: nickywingfield1@gmail.com.
Ik maak dan voor u een persoonlijke zoekopdracht aan via Listingbook, een zoekservice die u wekelijks nieuwe panden toestuurt die aan uw wensen voldoen. Helemaal gratis !

 

Ik help u graag uw droomhuis te vinden.

Verhuren ?

Wel de lusten niet de lasten !

 

Wilt u graag een tweede woning kopen en deze in de tijd dat u er niet zelf verblijft verhuren ? Dat kan. Ik help u graag om uw woning hier te verhuren. Dit kan op een aantal manieren, die ik kort zal toelichten.

Property management

 

Property management regelt voor u activiteiten aan de Amerikaanse zijde die te maken hebben met de verhuur van uw woning. Een property manager vraagt meestal een vast percentage voor de marketing, het regelen van het huurcontract en het toezicht tijdens verhuur.

 

Er zijn een aantal verhuuropties waarbij property management in de VS handig kan zijn:

 

Verhuur aan snowbirds

Veel gepensioneerde Amerikanen uit de Noordelijke staten komen graag in Florida overwinteren. Deze mensen worden hier de Snowbirds genoemd. Ze huren een huis voor 2 tot 3 maanden en verblijven daar meestal tussen december en maart. De huurprijzen liggen rond de 2000-3000 dollar per maand afhankelijk van de woning.

 

Verhuur aan Europeanen

Vakantiewoningen worden op veel websites in Europa aangeboden. Vaak kan je dit als eigenaar zelf doen. U kunt dan zelf de prijs en de boeking regelen. Het is alleen lastig om op afstand ook de controle en schoonmaak te regelen.

Een property manager kan hierbij van dienst zijn en toezicht houden op uw woning in uw afwezigheid. De verhuur kan u dan zelf regelen.

 

Langlopende verhuur

Indien u uw woning als belegging ziet en er niet noodzakelijk wil verblijven, kunt u kiezen voor langlopende verhuur. Huurcontracten kunnen worden aangegaan voor een jaar en kunnen daarna door beide partijen ontbonden worden. U zit dus nooit erg lang aan een contract vast.

Ook bij langlopende contracten kan ik u als makelaar helpen met het screenen van de kandidaten, het opstellen van het contract en geregelde controles van uw pand.

Home care

 

Wilt u helemaal niet verhuren, maar wilt u wel toezicht op uw huis terwijl het leeg staat, dan is een Home Care overeenkomst misschien een uitkomst voor u. Home Care controleert uw huis op vaste tijden, zorgt dat diensten zoals zwembad- en tuinonderhoud correct worden uitgevoerd en bereid uw huis voor op uw komst als u besluit een bezoek te brengen.

 

Heeft u vragen over bovenstaande mogelijkheden ? Bel of mail mij en ik neem persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken

bottom of page